Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як не втратити бізнес під час війни, а вдало перевезти його на захід України

Як не втратити бізнес під час війни, а вдало перевезти його на захід України

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як не втратити бізнес під час війни, а вдало перевезти його на захід УкраїниВ реаліях сьогодення, для того, щоб не втратити свій бізнес під час воєнного стану, деяким українським компаніям довелося перебазуватися, реорганізовувати свій хід роботи та відкрити нові ринки на заході України. 

 

Чимало проблем довелося подолати й потужному підприємству з вироблення аграрної техніки - «Egritech». Підприємство займається виробництвом: бункерів-перевантажувачів, напівпричепів для перевезення зерна, зерновозів. На аграрному ринку в Україні обладнання «Egritech» посідає високе місце, його вважають одним із найінноваційніших та технічно-досконалих. 


Як тільки почалася збройна агресія з боку росії, відразу постало питання про подальшу долю підприємства, тому що повномасштабне вторгнення зробило неможливим повноцінне продовження виробництва. У той момент, коли російське військо підійшло до місця біля якого було розташоване саме підприємство (м. Прилуки, Чернігівської області) керівництво прийняло термінове рішення про зупинку заводу та деяке перекидання обладнання для виробництва сільгосптехніки на західну територію нашої країни. Це було важким рішенням, але ніхто не міг ризикувати життям компанії та багатьма робочими місцями працівників.  

 

Не зважаючи на всі перешкоди, українське підприємство із вироблення сільгосптехніки «Egritech» поновило роботу після передислокації на Львівщині. Під час передислокації було переправлено велику чисельність вагонів техніки, що становить більше ніж 40% - це дало змогу продовжувати виготовлення техніки. За досить короткий термін компанія змогла знайти відповідне приміщення та переїхати до Львова і розпочати своє виробництво. На новому місці знайшлося багато нових робочих місць, які зайняли місцеві мешканці та вимушені переселенці. 

 

Внаслідок своєчасного рішення про реолокацію компанія зберегла: площі виробництва, місця роботи, технології та досвід, накопичений роками, довіру замовників та ринок збуту. 

 

Ситуація в нашій країні залишається небезпечною, але підприємство тримається і планує в найближчому часі розширити та наздогнати свої можливості у виробництві сільськогосподарської техніки. 

 

У Львівській області компанія «Egritech» показує великий прогрес та виготовила вже досить велику кількість сучасного обладнання, яким інші компанії України можуть оновлювати свій фонд аграрної техніки, що міг бути пошкоджений під час бойових дій. Детальніше - тут