Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Маск розповів про незвичайну знахідку у штаб-квартирі Twitter

Маск розповів про незвичайну знахідку у штаб-квартирі Twitter

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Маск розповів про незвичайну знахідку у штаб-квартирі TwitterНовий власник Twitter Ілон Маск розповів, що виявив у штаб-квартирі купленої ним соцмережі в Сан-Франциско шафу, заповнену незвичайними футболками. Відповідне відео бізнесмен опублікував у своєму акаунті.

На футболці нанесений принт з ультраліберальним політичним з хештегом StayWoke (Залишайтеся пробудженими). Це політичне гасло належить прихильниками ультраліберальної, так званої «прогресивної» повістки. Своє відео Маск супроводив смайлом, що сміявся.

Пізніше Маск жартома анонсував новий мерч Twitter з дизайном, аналогічним його знахідкам, але слово Woke він замінив на Work, отримавши заклик «Залишайтеся на роботі».

Після придбання Twitter Маск неодноразово ухвалював радикальні рішення щодо працівників мережі. Так, майже за три тижні новий власник звільнив більшу частину співробітників компанії, заявивши, що незабаром працювати доведеться дуже багато та інтенсивно.
 
При цьому сотні співробітників пішли із компанії за власним бажанням. Пізніше стало відомо, що бізнесмен вирішив скасувати частину надбавок та пільг для співробітників компанії.