Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чи дійсно потрібен захист для катання на роликах?

Чи дійсно потрібен захист для катання на роликах?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Чи дійсно потрібен захист для катання на роликах?Ви вирішили почати кататися на роликах, і в магазині вам радять одразу купити захист для роликів? Розберімося разом, наскільки потрібним є захисне спорядження для ролерів. Катання на роликах є доволі безпечним заняттям, якщо дотримуватися певних правил. Однак швидке переміщення з одночасною потребою утримувати рівновагу не обходиться без падінь. Ба більше, навчитися правильно падати – одна з перших технік, які має опанувати початківець. І не можна сказати, що падають лише новачки. 


Якщо запитати у ролерів із різним стажем, чи трапляється їм падати під час катання, всі дадуть ствердну відповідь. Досвідчені ролери напевно ще додадуть, що контрольовано впасти значно краще, ніж продовжувати рухатися без впевненості, що вдасться втриматися на ногах. Перспектива зіштовхнутися руками чи колінами з асфальтом на швидкості 20-30 км/год виглядає не надто привабливою. Убезпечитися від синців, саден і переломів допоможе захист для роликів.


Захист для роликів: що входить до комплекту?

 

Найчастіше ролери падають на руки та ноги. Стопи захищені власне роликами, тому потрібно захистити коліна, лікті та зап'ястя. Загалом для безпечного катання вам знадобляться:

  • велосипедний шолом;
  • набір захисту для роликів, який містить наколінники, налокітники та елементи для зап’ясть;
  • спеціальні шорти, які захищають зовнішні боки стегон і куприк.

 

Пам’ятайте, що захист потрібно одягати щоразу, як стаєте на ролики. Це одне з незмінних правил для ролера, незалежно від стажу катання. Захисне спорядження допоможе залишитися неушкодженим, вповні насолоджуючися катанням на роликах.

 

Де купити захист для роликів?

 

Широкий асортимент захисту для роликів пропонує спеціалізований магазин ProRoliki в Києві. Тут ви можете придбати не лише ролики, а й надійний захист до них від виробників, які спеціалізуються на виготовленні саме захисного екіпірування. Адже зовсім не обов’язково, щоб ролики та захист були однієї торгової марки.

 

Консультанти допоможуть вибрати вже готовий комплект захисту чи скласти індивідуальний набір із окремих елементів. У компанії працюють лише ті, хто має чималий особистий досвід катання на роликах, тож під час примірки вони покажуть, як правильно одягати захисне спорядження. Замовити захист для роликів можна й на сайті компанії. Замовлення швидко опрацьовуються, а відправлення здійснюється всією територією України.