Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЧС-2022 Мессі прокоментував першу перемогу Аргентини

ЧС-2022 Мессі прокоментував першу перемогу Аргентини

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
ЧС-2022 Мессі прокоментував першу перемогу Аргентини Ліонель Мессі заявив, що збірній Аргентини «чогось не вистачає» після перемоги над Мексикою. 

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі оцінив першу перемогу команди на чемпіонаті світу 2022 року у Катарі. Його слова наводяться у Twitter аргентинців.

Футболіст звернув увагу на те, що поразка у матчі з Мексикою позбавила б його команду шансів на участь у плей-офф, тому гравці виклалися на сто відсотків.
 
«Ми зіграли так, як мали. Ми повинні були провести гру на такому рівні. Ми освоюємося, але нам все ще чогось не вистачає», - заявив Мессі.

Збірна Аргентини здобула перемогу над Мексикою у другому турі чемпіонату світу-2022 з рахунком 2:0. Перший м'яч команди забив Мессі. Потім відзначився півзахисник Енцо Фернандес.

Матч проти Мексики став для Мессі 21-м за збірну Аргентини на чемпіонатах світу. Він повторив рекорд Марадони за кількістю зустрічей у складі аргентинської команди у рамках мундіалю.

Після двох матчів Аргентина посідає друге місце у групі С, набравши три очки. В останньому турі команда має зустрітися з Польщею, яка має в активі чотири очки.