Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЧС-2022: Японія обіграла Іспанію і вийшла у плей-офф з першого місця у групі

ЧС-2022: Японія обіграла Іспанію і вийшла у плей-офф з першого місця у групі

Категорія: Головне, Спорт
ЧС-2022: Японія обіграла Іспанію і вийшла у плей-офф з першого місця у групі Зустріч пройшла у Досі на стадіоні "Халіфа Інтернейшнл" і завершилася з рахунком 2:1. На 11-й хвилині рахунок відкрив іспанський нападаючий Альваро Мората, проте на початку другого тайму з різницею в три хвилини по одному м'ячу забили японці Ріцу Доан і Ао Танака і вивели свою команду вперед.  
 
Таким чином, Японія, набравши шість очок, посіла перше місце у групі Е та вийшла у плей-офф. Іспанці також пройшли у стадію 1/8 турніру, зупинившись на другому рядку у таблиці з чотирма очками.

В іншому матчі групи Е Німеччина з рахунком 4:2 обіграла Коста-Ріку. У складі переможців голами відзначилися Серж Гнабрі, Ніклас Фюллькруг та Кай Хаверц, який оформив дубль.
 
Німці набрали чотири очки і посіли третє місце в таблиці, поступившись іспанцям за різницею забитих та пропущених м'ячів.

Раніше у четвер, 1 грудня, збірна Марокко вперше за 36 років пройшла у плей-офф чемпіонату світу. У вирішальному матчі третього туру команда обіграла канадських футболістів із рахунком 2:1. Голами відзначилися півзахисник Хакім Зієш та нападник Юссеф Ен-Несірі.

Чемпіонат світу в Катарі стартував 20 листопада та триватиме до 18 грудня.