Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЧС-2022: Збірна Швейцарії обіграла Сербію та вийшла у плей-офф

ЧС-2022: Збірна Швейцарії обіграла Сербію та вийшла у плей-офф

Категорія: Головне, Спорт
ЧС-2022: Збірна Швейцарії обіграла Сербію та вийшла у плей-офф  Збірна Швейцарії з футболу перемогла команду Сербії у матчі третього туру чемпіонату світу у Катарі. 

Зустріч пройшла у Досі та завершилася з рахунком 3:2. Перший м'яч забив на 20-й хвилині форвард швейцарців Шердан Шакірі.
 
Потім завдяки голам Олександра Митровича та Душана Влаховича на 26-й та 35-й хвилині Сербія вийшла вперед. На 44-й хвилині Бріл Емболо зрівняв рахунок, а на 48-й ворота суперників вразив Ремо Фройлер, знову забезпечивши Швейцарії перевагу.

Завдяки цій перемозі команда, набравши шість очок, закріпилася на другому рядку у таблиці групи G та пройшла у плей-офф.
 
ЧС-2022: Збірна Швейцарії обіграла Сербію та вийшла у плей-офф З першого місця до стадії 1/8 турніру вийшла збірна Бразилії, яка заробила шість балів і випередила Швейцарію за різницею забитих і пропущених м'ячів. У матчі третього туру бразильці з рахунком 0:1 програли Камеруну.

Третю позицію у групі G посіла збірна Камеруну, яка має в активі чотири очки. На останньому місці залишилася Сербія, яка набрала один бал.

Чемпіонат світу в Катарі стартував 20 листопада та триватиме до 18 грудня. Збірна Росії пропускає турнір через санкції Міжнародної федерації футболу.