Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЧС-2022: Бразилія розгромила Південну Корею і вийшла до чвертьфіналу

ЧС-2022: Бразилія розгромила Південну Корею і вийшла до чвертьфіналу

Категорія: Головне, Спорт
ЧС-2022: Бразилія розгромила Південну Корею і вийшла до чвертьфіналу Збірна Бразилії з футболу розгромила команду Південної Кореї та вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу 2022 року. 

Зустріч завершилась із рахунком 4:1. Єдиний м'яч корейців забив півзахисник Пек Син Хо. У бразильців ворота суперників вразили Вінісіус Жуніор, Рішарлісон, Лукас Пакета та Неймар, який вийшов на поле вперше після пропуску двох матчів через травму кісточки.
 
Неймар реалізував пенальті на 13-й хвилині гри. Цей гол став для нього 76-м у складі бразильської команди. Рекорд збірної належить триразовому чемпіону світу Пеле, який забив 77 м'ячів.

Раніше 5 грудня збірна Хорватії обіграла команду Японії у матчі 1/8 фіналу. В основний час голами відзначилися Дайдзен Маеда та Іван Перішич. У серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися Хорватія (3:1). 9 грудня о 22:00 команда зіграє із Бразилією у чвертьфіналі.

24 листопада Неймар достроково залишив поле у матчі проти Сербії (2:0) через розтягнення кісточки. Суперники сфолили на ньому дев'ять разів – це найвищий показник за весь мундіаль.

Чемпіонат світу в Катарі стартував 20 листопада та триватиме до 18 грудня.