Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Визначились усі чвертьфіналісти чемпіонату світу 2022 року

Визначились усі чвертьфіналісти чемпіонату світу 2022 року

Категорія: Головне, Спорт
Визначились усі чвертьфіналісти чемпіонату світу 2022 рокуЗбірна Португалії розгромила національну команду Швейцарії та вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу з футболу 2022 року у Катарі. 

Зустріч відбулася у Лусаїлі на однойменному стадіоні та завершилася з рахунком 6:1. Хет-триком відзначився нападник Гонсалу Рамуш, який з'явився у стартовому складі замість форварда Кріштіану Роналду.
 
Також у португальців забили захисники Пепе та Рафаел Геррейру та нападник Рафаел Леао. Єдиний м'яч у складі Швейцарії забив захисник Мануель Аканджі.

Роналду залишився поза стартовим складом на матч 1/8 фіналу турніру. Він з'явився на полі на 73-й хвилині і не відзначився результативними діями.

У чвертьфіналі Португалія зустрінеться з командою Марокко, яка переграла у післяматчевій серії пенальті іспанців (3:0). Матч пройде 10 грудня і розпочнеться о 18:00 за московським часом.

Таким чином, визначились усі чвертьфіналісти ЧС-2022. Окрім Португалії та Марокко, Нідерланди зіграють з Аргентиною, Хорватія – з Бразилією, а Англія – з Францією.