Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » АТ “МОТОР СІЧ” відзначає ювілей, - гендиректор привітав колектив підприємства

АТ “МОТОР СІЧ” відзначає ювілей, - гендиректор привітав колектив підприємства

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Регіон

АТ “МОТОР СІЧ” відзначає ювілей, - гендиректор привітав колектив підприємстваНовий генеральний директор АТ "МОТОР СІЧ” звернувся до трудового колективу з нагоди ювілею підприємства

Сьогодні, 10 грудня, «МОТОР СІЧ» відзначає черговий ювілейй – 115 років! Генеральний директор АТ «Мотор Січ» Олексій Нікіфоров привітав працівників.

Шановні моторобудівники!

 

Сьогодні «МОТОР СІЧ» відзначає свій черговий ювілей – 115 років з моменту заснування підприємства.
«МОТОР СІЧ» – це візитівка не лише Запорізького краю, а й всієї України.

 

Моторівці продовжують впроваджувати технології високого рівня і демонструють всьому світові висококонкурентні зразки продукції сучасної авіаційної галузі.

 

Цьогоріч ця дата припала на важкий час. У країні триває війна. Вже 290 днів українці протистоять навалі ворога, відстоюють своє право жити та працювати у незалежній та вільній країні.

 

Але завдяки вашим ідеям, ініціативі, наполегливій праці, навіть у ці важкі часи підприємство тримається в польоті. А часи турбулентності не можуть тривати вічно і обов’язково скоро минуть.

 

Тоді буде потрібно набирати висоту і прагнути до нових горизонтів.

 

Я хочу подякувати кожному працівнику, членам ваших родин – всім, хто в той чи інший спосіб причетний до великої родини «МОТОР СІЧ».

 

Не маю сумнівів, що разом ми зможемо подолати всі труднощі і зробити так, аби славетне ім’я запорізького АТ «МОТОР СІЧ» очолило світові рейтинги авіаційної промисловості. Пишаюся трудовим колективом і кожним із Вас!

 

Вітаю зі святом! Працюємо! Тримаємо висоту! Віримо в перемогу!