Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЗМІ: Ліонель Мессі схиляється до того, щоб продовжити контракт із ПСЖ після ЧС

ЗМІ: Ліонель Мессі схиляється до того, щоб продовжити контракт із ПСЖ після ЧС

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
ЗМІ: Ліонель Мессі схиляється до того, щоб продовжити контракт із ПСЖ після ЧС Аргентинський нападник Ліонель Мессі схиляється до того, щоб продовжити контракт із «Парі Сен-Жермен» після закінчення чемпіонату світу. Про це повідомляє Cadena SER.

За інформацією видання, форвард налагодив відносини з іншими гравцями. Крім того, він відчуває, що ще може грати на високому рівні, тож готовий відкласти перехід до клубу північноамериканської Головної ліги футболу "Інтер Майамі".

8 грудня президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі розповів, що керівництво клубу обговорить з Мессі продовження контракту після чемпіонату світу у Катарі. 31 жовтня стало відомо, що співвласники «Інтер Майамі» ведуть переговори з Хорхе Мессі, батьком та агентом гравця. Наголошувалося, що для аргентинця цей варіант продовження кар'єри є кращим.

Мессі підписав угоду з ПСЖ у серпні 2021-го. До цього він всю кар'єру виступав за «Барселону», у складі якої десять разів виграв чемпіонат Іспанії та чотири рази перемагав у Лізі чемпіонів. Контракт форварда з французьким клубом розрахований до червня 2024 з опцією продовження на один сезон.