Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Принц Гаррі звинуватив британський таблоїд у викидні, що трапився у Меган Маркл

Принц Гаррі звинуватив британський таблоїд у викидні, що трапився у Меган Маркл

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Принц Гаррі звинуватив британський таблоїд у викидні, що трапився у Меган Маркл Герцог Сассецький принц Гаррі звинуватив таблоїд Daily Mail у викидні, який трапився у його дружини Меган Маркл у липні 2020 року. Заяву молодший син короля Карла III зробив у другій частині документального серіалу Гаррі і Меган відеосервісу Netflix, прем'єра якого відбулася 15 грудня.

Принц Гаррі розповів в інтерв'ю для фільму, що впевнений, що Меган Маркл втратила дитину через скандальний судовий процес проти британського таблоїду. Він розгорівся після того, як видання Daily Mail опублікувало особистий лист герцогині Сассекській батькові.

"Чи абсолютно ми впевнені, що причиною було саме це? Звичайно, ні. Але складаючи стрес, що виник через цю історію, брак сну та термін вагітності... Я можу сказати, виходячи зі своїх спостережень, що викидень стався саме через це", — заявив принц Гаррі.

Про те, що влітку 2020 року у Меган Маркл стався викидень, стало відомо за кілька місяців. Дружина принца Гаррі розповіла, що відчула сильний біль після того, як поміняла підгузку своєму синові Арчі. Після цього Маркл вирушила до лікарні разом із чоловіком, проте лікарям врятувати ненароджену дитину не вдалося.