Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Важливість комплексного догляду за шкірою

Важливість комплексного догляду за шкірою

Категорія: Позиція » Статті » Здоров'я
Важливість комплексного догляду за шкірою Шкіра — наш найбільший орган. Як і будь-яка інша частина тіла, вона потребує безперервного догляду та уваги. Тому постійна турбота та корегування дерматокосметики відносно погодних умов — запорука здорового вигляду і, зрештою, краси шкіри.

Більшість компаній фокусується на масовості, нехтуючи унікальними проблемами споживачів. Приємним виключенням є міжнародний бренд CeraVe, який з початку заснування концентрувався на розв'язанні проблем шкіри та тісній співпраці з дерматологами. З моменту дебюту він продовжує дотримуватися пріоритету формули, віддаючи перевагу ефективному продукту над дорогим пакуванням.
 

Що таке CeraVe і в чому його особливість?

Бренд був розроблений у співпраці з кількома американськими дерматологами, починаючи з місії забезпечити комплексний догляд за шкірою будь-якого типу. Завдяки раннім дослідженням вдалося виявити, що більшість косметологічних проблем була спричинена нестачею керамідів, ключовим компонентом у шкірному бар'єрі.

Залишаючись вірними собі, CeraVe з того часу зосереджує зусилля на відновленні природного захисту, створюючи засоби для догляду за шкірою обличчя, які працюють на його зміцнення та підтримку і при цьому підходять для різних викликів. Незалежно від того, шкіра суха, зневоднена, жирна чи схильна до плям, знайдуться продукти, які підходять кожному.

Всі продукти в основному зосереджені на відновленні та зміцненні шкіри. І їх склад вирізняють кераміди, які спрямовані на:

  • відновлення та зміцнення захисту;
  • утримання вологи;
  • збереження здоров'я і гарного зовнішнього вигляду.

Кераміди для шкіри є складовою підтримки зволоження та здоров'я, але їх часто не вистачає. Догляд за обличчям CeraVe містить компоненти, які поступово вивільняються протягом дня. У кожному продукті використовується унікальна суміш бренду з трьох основних складових разом із розумною технологією MVE, яка забезпечує повільне вивільнення інгредієнтів для ефективного проникнення їх у шкіру. Це дозволяє продуктам виконувати свою роботу протягом усього дня. 

Крім того, виробник намагається використовувати натуральні сполуки, схожі на ті, що синтезуються в тканинах людини природним шляхом. Фахівці бренду замінюють їх речовинами, що відповідають властивостям натуральних, які виробляє дерма.
 

Секрет популярності CeraVe та інноваційний підхід до розробки товарів для краси

Перед заснуванням компанії американські фахівці тісно співпрацювали з дерматологами, намагаючись знайти ідеальну формулу для асортименту дерматокосметики. Під час співпраці команда знайшла комбінацію інгредієнтів і використала кераміди для шкіри 1, 3 і 6-2 у рецептурі. Вони швидко відновлюють захисний бар'єр епідермісу і пошкоджену дерму.

При цьому революційна технологія MVE сприяє поступовому вивільненню інгредієнтів зі складу, що дозволяє виробам CeraVe зволожувати шкіру протягом двадцяти чотирьох годин. Тривала дія призводить до набагато більш помітних результатів і надає обличчю здоровий, доглянутий вигляд.