Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Лукашенко: головними темами переговорів із Путіним стали промисловість та умови праці

Лукашенко: головними темами переговорів із Путіним стали промисловість та умови праці

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Лукашенко: головними темами переговорів із Путіним стали промисловість та умови праціПрезидент Білорусії Олександр Лукашенко назвав головні теми переговорів із російським колегою Володимиром Путіним. За його словами, найважливішими темами був розвиток промисловості, а також рівні умови роботи на ринку Союзної держави.

"Головне питання - не нафта і газ, а промислова політика: не створювати паралельні виробництва, кооперація, щоб ніхто нас не нахиляв", - заявив білоруський лідер.

Він зазначив, що важливо домогтися того, щоб не відбулася така ж ситуація, як із західними компаніями, які раптово прийняли рішення залишити російський та білоруський ринки. Лукашенко підкреслив, що домовився, що Росія та Білорусія діятимуть на рівних.

Раніше він розповів, що залишився задоволеним вирішенням питання щодо формування ціни на постачання природного газу з Росії. Глава держави назвав зафіксовану обома державами ціну вигідною для Мінська, зазначивши, що Москва йде на зустріч і дуже допомагає Білорусії у цьому питанні.