Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Сестра лідера КНДР лякає світ ракетами

Сестра лідера КНДР лякає світ ракетами

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Сестра лідера КНДР лякає світ ракетамиСестра лідера КНДР Кім Чен Іна, заступник голови відділу ЦК Трудової партії Кореї Кім Йо Чжон заявила про швидку можливість миру переконатися в потужності та надійності північнокорейських ракет, передає Центральне телеграфне агентство (ЦТАК).

Кім Е Чжон розкритикувала тих, хто ставить під сумнів твердження КНДР про значний прогрес у розробці супутників та балістичних ракет великої дальності. Вона також засудила експертів, які відмовляються вірити у освоєння Північною Кореєю технології повернення в атмосферу для своєї міжконтинентальної балістичної ракети (МБР).

Сестра північнокорейського лідера натякнула на можливість запуску МБР для перевірки відповідної технології.
 
«Мені вже цікаво, що ще вони критикуватимуть, коли наші військові супутники незабаром виконають свою місію», — наголосила Кім Йо Чжон.

Раніше сестра лідера КНДР розповіла, що країна відмовляється зупинити розвиток своєї космічної програми, а також розробку розвідувального супутника навіть у разі запровадження нових санкцій. Заступник завідувача відділу ЦК Трудової партії Кореї зазначила, що заклики Південної Кореї запровадити нові обмеження щодо Пхеньяну ні до чого не приведуть, оскільки Північна Корея не боїться нових санкцій.

У вересні керівництво КНДР прийняло новий закон, який закріплює за державою право нанесення превентивного ядерного удару по противнику у разі, якщо Пхеньян визнає загрозу з його боку неминучою. Документ дозволяє Північній Кореї завдавати ядерного удару по супротивнику в автоматичному режимі.