Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Різноманітність видів стретч-плівки та їхні відмінності

Різноманітність видів стретч-плівки та їхні відмінності

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство
Різноманітність видів стретч-плівки та їхні відмінності Прозора та кольорова стрейч плівка для ручного пакування чи для упаковування за допомогою спеціального обладнання — еластичний матеріал із широкою сферою використання на промислових і торговельних підприємствах, складах і в домашньому господарстві. Придбати стретч-плівку оптом і вроздріб для різних потреб можна на сайті. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант упаковки з урахуванням завдань, які потрібно виконувати. 

Суттєві переваги

Стретч-плівку виготовляють із гранул поліетилену високого тиску. Вона стала універсальним пакувальним матеріалом завдяки таким характеристикам:

  • Надвисока еластичність і зворотне відновлення. Плівка розтягується до 600% і миттєво стискається до початкового розміру, що дає змогу щільно обмотати будь-який предмет, не пошкоджуючи його картонну чи іншу упаковку.

  • Висока адгезія до аналогічного матеріалу і низька до всіх інших. Шари плівки прилипають один до одного, але не липнуть до коробки чи товару.

  • Міцність. Плівка стійка до проколів і випадкових проривів.

  • Герметичність. Плівка захищає упакований товар від пилу, бруду та вологи.

На ринку представлено широкий асортимент стретч-плівки в рулонах із різним метражем і вагою.

 

Види стретч-плівки за способом пакування  

Товар може обмотуватися плівкою за допомогою спеціального обладнання чи вручну.

Стрейч плівка для машинного пакування виготовляється у трьох специфікаціях. Залежно від виду обладнання використовується плівка з різною здатністю до розтягування:

  • для напівавтоматичних установок — 100–180%;

  • для автоматичних машин — 180–230%;

  • для високопродуктивних автоматичних машин — 230–400%.

Найбільший попит має стретч-плівка для ручного пакування, здатна розтягуватися в середньому на 75–100% (максимальне значення становить 140%). 

 

Різновиди плівки за призначенням

  • Харчова — виготовляється з полівінілхлориду. Вона прозора й може мати товщину 5–11 мікронів. Слугує упаковкою для напівфабрикатів, готових страв і хлібобулочних виробів. Крім того, її використовують для косметичних процедур: масок і обгортань.

  • Технічна — сировиною для її виготовлення є поліетилен. Це прозора чи кольорова плівка товщиною 13–50 мікронів. Вона застосовується для індивідуального пакування нехарчових товарів і обмотування коробок, складених на палети чи піддони. 

 

Стрейч плівка оптом і вроздріб від надійного виробника вирізняється не лише вигідною ціною, а й гарантією якості. Вона дає можливість швидко упакувати різноманітну продукцію та забезпечити її цілісність під час складування і транспортування.