Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський вилетів до Вашингтона

Зеленський вилетів до Вашингтона

Категорія: Головне, Політика
Зеленський вилетів до Вашингтона Зеленський 21 грудня вилетів до Вашингтона, де у нього запланована зустріч із Байденом, - пише CNN.  

Президент України Володимир Зеленський вже перебуває на шляху до Вашингтона. Про це телеканалу CNN розповіли два обізнані джерела.

Зазначається, що під час своєї першої закордонної поїздки з початку російської спецоперації Зеленський виступить на спільному засіданні Палати представників та Сенату конгресу США. Втім, спікер нижньої палати Ненсі Пелосі не підтвердила можливий візит Зеленського до Капітолію, пославшись на відсутність інформації.

Крім того, Зеленський запланував зустріч із президентом Джо Байденом. Не виключено, що глава Білого дому на переговорах може оголосити про черговий пакет військової допомоги Києву у розмірі 1,8 мільярда доларів, що включає ракетні комплекси Patriot.

Також з'являлася інформація, що український лідер може відвідати штаб-квартиру ООН у Нью-Йорку. Проте офіційний представник генерального секретаря Всесвітньої Організації Стефан Дюжаррик заявив, що не має жодних відомостей про подібні плани українського лідера.
 
"Нам нічого не відомо про подібне відвідування", - заявив він.