Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Білий дім назвав візит Зеленського до Вашингтона «посланням Путіну»

Білий дім назвав візит Зеленського до Вашингтона «посланням Путіну»

Категорія: Головне, Політика
Білий дім назвав візит Зеленського до Вашингтона «посланням Путіну» У Білому домі запевняють, що виступ Зеленського у конгресі не буде спробою переконати республіканців у необхідності допомоги Україні. Раніше партія виступала за аудит коштів, що виділяються Києву.

Візит президента України Володимира Зеленського до Вашингтона 21 грудня буде сигналом Володимиру Путіну про те, що США продовжать підтримувати Україну, повідомив представник Білого дому.

За його словами, виступ Зеленського в конгресі США буде присвячено виділенню нового пакету військової допомоги.
 
Відповідаючи на запитання, чи не є виступ українського президента в конгресі спробою переконати республіканців у необхідності продовжити виділення коштів на допомогу Києву, представник адміністрації Байдена наголосив, що він несе глибший зміст.

«Йдеться не про послання для конкретної політичної партії. Йдеться про те, щоб відправити послання Путіну та світу про те, що Америка буде поряд з Україною стільки, скільки буде потрібно. І президент Путін сильно прорахувався на початку цього конфлікту, коли припустив, що український народ поступиться, а НАТО розпадеться. Він помилявся за обома цими пунктами. Він, як і раніше, помиляється щодо нашої витривалості. І це те, що продемонструє цей візит», - сказав чиновник.