Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський зустрівся із президентом Польщі

Зеленський зустрівся із президентом Польщі

Категорія: Головне, Політика
Зеленський зустрівся із президентом Польщі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з польським колегою Анджеєм Дудою та обговорив плани на майбутнє. Про це український лідер написав у своєму Telegram-каналі.

«Дорогою додому зустрівся з другом України — президентом Польщі Анджеєм Дудою. Підбили підсумки року, (...) обговорили стратегічні плани на майбутнє, двосторонні відносини та взаємодії на міжнародному рівні у 2023 році», — повідомив він. Зеленський також подякував Дуді за незмінну підтримку.

Раніше стало відомо про зустріч президента України, голови його офісу Андрія Єрмака зі спікером палати представників США Ненсі Пелосі та представниками республіканців та демократів у сенаті та палаті представників США. Українська сторона назвала зустріч продуктивною.
 
«Говорили про Україну, війну та майбутню перемогу демократії над автократією», — зазначив Єрмак.

Українська делегація прибула з візитом до Вашингтона 21 грудня. Зеленський зустрівся з президентом США Джо Байденом, який пообіцяв продовжити нарощувати військову підтримку України, зокрема постачання систем протиповітряної оборони.