Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Стали відомі розміри призових для учасників чемпіонату світу-2022 з футболу

Стали відомі розміри призових для учасників чемпіонату світу-2022 з футболу

Категорія: Головне, Спорт
Стали відомі розміри призових для учасників чемпіонату світу-2022 з футболу Стали відомі розміри призових для учасників чемпіонату світу 2022 року у Катарі з футболу. Про це повідомляє NBC Sports.

За інформацією джерела, Міжнародна федерація футболу (ФІФА) виділила для команд 440 мільйонів доларів, що на 40 мільйонів більше від призового фонду турніру в Росії.
 
Переможець ЧС – збірна Аргентини – отримає 42 мільйони. Збірна Франція, яка посіла друге місце, заробила 30 мільйонів, хорвати — 27 мільйонів, що розташувалися на третьому місці, а марокканці, що стали четвертими, — 25 мільйонів.

Чвертьфіналісти турніру отримають по 17 мільйонів доларів, а збірні, які дійшли до 1/8 фіналу, по 13 мільйонів. Іншим учасникам, які взяли участь лише у груповому етапі ЧС, належить дев'ять мільйонів.

Чемпіонат світу у Катарі відбувся з 20 листопада по 18 грудня. Переможцем турніру стала збірна Аргентини, яка у фіналі обіграла французів у серії післяматчевих пенальті. Хорвати посіли третє місце, виявившись сильнішим за Марокко — 2:1.