Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Radiofrance: російські магазини заповнені предметами розкоші, незважаючи на санкції Заходу

Radiofrance: російські магазини заповнені предметами розкоші, незважаючи на санкції Заходу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Radiofrance: російські магазини заповнені предметами розкоші, незважаючи на санкції ЗаходуРосійські магазини, як і раніше, заповнені предметами розкоші світових брендів, незважаючи на санкції Заходу. Про це повідомляє французька радіостанція Radiofrance.

Ряд великих європейських виробників відзначають безсилля перед «чисельними способами обходу санкцій» і вважають Росію дуже привабливим ринком, йдеться у матеріалі.

«Предмети розкоші доступні тим, хто хоче їх придбати. Просто зараз набагато більше складнощів, пов'язаних із логістикою. Але насправді можна знайти абсолютно все», — йдеться у публікації.

Раніше відомий виробник швейцарського годинника Rolex призупинив постачання до Росії після початку військових дій на території України. Навесні багато країн, у тому числі Японія, Австралія, Великобританія та члени ЄС, запровадили заборону на постачання до Росії предметів розкоші, зокрема автомобілів, брендового одягу, люксового годинника, ювелірних прикрас, елітного алкоголю та інших дорогих товарів.