Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Єрмак заявив про плани Києва повернути Крим у 2023 році

Єрмак заявив про плани Києва повернути Крим у 2023 році

Категорія: Головне, Політика
Єрмак заявив про плани Києва повернути Крим у 2023 роціГолова офісу Зеленського Єрмак заявив про намір Києва перемогти та повернути Крим у 2023 році. 

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак заявив про плани Києва повернути Крим у 2023 році. Про це повідомляє The Guardian.

Єрмак передбачив, що 2023 буде вирішальним для України.
 
«Ми зробимо все можливе, щоби повернути свою територію. Я розумію, що це буде важка та напружена робота. Наш великий, хоробрий народ продовжуватиме боротися. Я впевнений, що наступний рік справді стане роком перемоги», - стверджує голова офісу Зеленського.

На питання, чи включає перемога повернення Криму, він відповів: «Безумовно». Адміністрація США не підтримала обіцянку президента України Володимира Зеленського повернути півострів — більшість аналітиків вважають, що ця місія буде складною для української армії.

Збройні сили України намагаються провести розвідувальні заходи для оцінки стану оборони Криму. Практично щодня з листопада ЗСУ на Одещині здійснюють польоти комерційних безпілотних літальних апаратів у напрямку Криму та Севастополя.