Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » «Аль-Наср» запланував проведення медогляду для Кріштіану Роналду

«Аль-Наср» запланував проведення медогляду для Кріштіану Роналду

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
«Аль-Наср» запланував проведення медогляду для Кріштіану РоналдуСаудівський "Аль-Наср" запланував проведення медогляду для португальського нападника Кріштіану Роналду. Про подробиці підготовки клубу повідомляє CBS Sports з посиланням на джерело у команді.

Клуб підготував житло для футболіста та його представників. Зазначається, що у команді розраховують укласти контракт із форвардом до початку зимового трансферного вікна.
 
Також в «Аль-Насрі» заявили, що у разі переходу Роналду відіграватиме велику роль в управлінні клубом, аж до призначення головного тренера.

5 грудня з'явилася інформація, що Роналду поповнить склад Аль-Насра в січні 2023 року. У клубі нападнику пообіцяли зарплату у розмірі 200 мільйонів євро за сезон.
 
Повідомлялося, що перші два з половиною роки Роналду проведе як гравець, а потім стане послом Саудівської Аравії для просування спільної з Єгиптом та Грецією заявки на проведення чемпіонату світу-2030.

22 листопада "Манчестер Юнайтед", за який Роналду грав з 2021 року, офіційно оголосив про розірвання угоди з форвардом за взаємною згодою сторін. Перед цим футболіст звинуватив МЮ у зраді та заявив, що не поважає головного тренера манкуніанців Еріка тен Хага.