Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Бронедвері: на що варто звернути увагу при виборі

Бронедвері: на що варто звернути увагу при виборі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Бронедвері: на що варто звернути увагу при виборі Одними з елементів захисту квартири чи будинку від грабіжників вважаються бронедвері. Це сталеві конструкції, які мають надміцний замок та відрізняються більш високою міцністю самого полотна. Завдяки цьому їх набагато важче зламати. Разом з тим, вони повністю не захищають від проникнень. Тому вам варто розглянути охоронні послуги в Києві https://peresvit.kiev.ua/uk, а також обрати варіанти встановлення сигналізації чи відеонагляду.



Як обрати бронедвері?

Найперше, на що потрібно звернути увагу, це виробник таких металевих конструкцій. Хоча багато компаній пропонують надійні двері, не всі вони відрізняються дійсно високою якістю. Тому варто звертатись до брендів, які вже стали відомими та мають позитивні відгуки. Вони дають сертифікати на свою продукцію, а також лабораторні висновки при необхідності.

 

Головні правила при виборі бронедверей

Такі конструкції входять в комплекс заходів охорони об’єкта. Тобто, разом з ними часто встановлюються інші системи захисту. Тому, якщо вам потрібна охорона магазину https://peresvit.kiev.ua/uk/oxorona-magazinu, варто звернутися до професіоналів, які допоможуть обрати надійні варіанти захисту.


Щоб бути впевненими в якості бронедверей, необхідно звернути увагу на декілька речей.

  • Металоконструкція. Важливо, щоб приховані елементи вашої двері були досить міцними. Саме від них залежить те, чи буде легко розкрити полотно, наприклад, болгаркою.
  • Замки. Їх повинно бути мінімум два. Один може бути сувальним, а інший зі змінною серцевиною. Також в деяких бронедверях є вертикальна фіксація краб, що дозволяє замкнути замок в три сторони.
  • Система захисту замків. Звичайно, злодії можуть висвердлити, вибити чи переламати серцевину. Щоб цього не сталося, потрібні накладки. Вони можуть встановлюватися на двері різних типів та дозволяють підвищити якість захисту.

Броньовані двері не варто встановлювати самостійно. При цьому зверніть увагу на їх клас захисту. Найбільш якісними та надійними вважаються полотна 6-го класу. А ось двері 1-го класу дуже легко вибити з застосуванням фізичної сили. Так як всі бронедвері мають в своїй конструкції особливі технології, варто їх монтувати зі спеціалістом. Інакше вони можуть заклинити, тому ви не попадете до власної квартири.


Крім того, подбайте і про інші заходи безпеки. Сигналізація та відеонагляд забезпечать більш надійний захист. А ви будете впевнені в тому, що ваше майно залишиться цілим та неушкодженим.