Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » WP: Майбутнє України опиниться під питанням при перемозі республіканців у 2024 році

WP: Майбутнє України опиниться під питанням при перемозі республіканців у 2024 році

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
WP: Майбутнє України опиниться під питанням при перемозі республіканців у 2024 роціОглядач Washington Post Ліз Слай попередила Україну про майбутні проблеми через вибори в США в 2024 році.

За її словами, доля республіки стає все більш залежною від подій, які Київ не може контролювати.

Елізабет Шекелфорд з Чикагської ради з глобальних питань додала, що військовий внесок Європи нікчемний порівняно зі зброєю, яку поставляє Вашингтон. При цьому зобов'язання США перед Україною «виявляться під питанням, якщо республіканці переможуть у Білому домі 2024 року», запевнила вона.

Автор висловила невпевненість у можливості Заходу забезпечувати Київ зброєю. Слай зазначила, що відсутність підтримки США може підірвати боєздатність ЗСУ та призвести до їх виснаження.

Раніше повідомлялося, що республіканські політики, які у січні отримають контроль над палатою представників Конгресу США, розділилися у позиціях щодо надання подальшої допомоги Україні. Частина республіканців стурбована через «надмірні витрати» Вашингтона на допомогу Києву.
 
Інша половина депутатів від Республіканської партії США виступила за продовження підтримки з посиленням контролю над тим, на що витрачають виділені Києву гроші.