Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Independent: Захід засумнівався, що Київ може перейти у наступ без важкої техніки

Independent: Захід засумнівався, що Київ може перейти у наступ без важкої техніки

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Independent: Захід засумнівався, що Київ може перейти у наступ без важкої технікиЗахідні чиновники засумнівалися, що Київ зможе перейти в наступ і відвоювати значні території без збільшення військової могутності, яка включає танки та іншу важку техніку. Про це повідомляє газета Independent.

На думку одного з чиновників, українській армії не вистачає достатньої кількості основних бойових танків та бронетранспортерів для підтримки маневрених наступальних операцій.
 
«Українці не зможуть відвоювати значні території без змін у їхньому розміщенні сил порівняно з минулим роком. Співвідношення сил між росіянами та українцями надто точно збалансоване», — сказав він.

На Заході вважають, що якщо Київ хоче перейти у наступ, то для виходу з глухого кута йому необхідні бойові танки та БТР.

Раніше колишній радник екс-президента України Леоніда Кучми Олег Соскін заявив, що Україні необхідні близько 300 танків Abrams, 10 батарей зенітних ракетних комплексів Patriot та тактичні ракетні комплекси ATACMS, щоб різко змінити ситуацію на передовій.