Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Financial Times: Захід вирішив посилити військову допомогу Києву, щоб змінити мислення Путіна

Financial Times: Захід вирішив посилити військову допомогу Києву, щоб змінити мислення Путіна

Категорія: Головне, Політика
Financial Times: Захід вирішив посилити військову допомогу Києву, щоб змінити мислення ПутінаЗахідні лідери вирішили посилити військову допомогу Україні, щоб вплинути на мислення президента Росії Володимира Путіна. Таку думку висловила газета The Financial Times.

Захід робить різні кроки, намагаючись протистояти діям російського лідера, йдеться у матеріалі. З початку війни в Україніставлення та політика західних лідерів щодо протидії Путіну неодноразово змінювалися.
 
"Західна точка зору полягає в тому, що єдиний спосіб змінити мислення Путіна - це допомогти Україні перемогти в майбутніх битвах", - вважає видання.

Зазначається, що Москва не відмовиться від своїх «максималістських цілей» доти, доки Україна не завдасть більше поразок російським військам, а також не відновить втрачені позиції. Проте, уточнюють автори матеріалу, наразі будь-які військові успіхи українських військових не гарантують визнання Путіним своєї поразки.

Раніше США та західні країни звинуватили у порушенні обіцянок щодо підтримки України. Уточнювалося, що Штати продовжують розширювати межі своєї участі у конфлікті, навчаючи українських військових та передаючи Києву озброєння.