Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Критики назвали найкращий фільм 2022 року

Критики назвали найкращий фільм 2022 року

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Критики назвали найкращий фільм 2022 рокуСтали відомі переможці 28-ї церемонії вручення кінопремії Critics Choice Movie Awards. Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

Фільм «Все скрізь і одразу» режисерів Дена Квана та Деніела Шайнерта отримав нагороди одразу у чотирьох у номінаціях: «Найкращий фільм», «Найкращий сценарій», «Найкращий режисер», «Найкраще компонування» та «Найкращий актор другого плану».

Нагороду за найкращу жіночу роль здобула Кейт Бланшетт, яка знялася у картині «Тар». В аналогічній номінації серед чоловіків виграв Брендан Фрейзер, котрий виконав головну роль у фільмі «Кіт».

У номінації «Найкраща жіноча роль у драматичному серіалі» перемогла виконавиця головної ролі у проекті «Ейфорія» Зендея. Нагороди за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі удостоївся Боб Оденкерк, який знявся в шоу «Краще дзвоніть до Солу».

Найкращим фільмом у комедійному жанрі став «Дістати ножі: скляна цибулина», а найкращим анімаційним проектом — «Піноккіо Гільєрмо дель Торо». Шоу «Краще дзвоніть до Солу» переміг у номінації «Кращий драматичний серіал».