Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Верховній Раді захотіли звільнити Арестовича

У Верховній Раді захотіли звільнити Арестовича

Категорія: Головне, Політика
У Верховній Раді захотіли звільнити АрестовичаДепутати Верховної Ради України почали збирати підписи на підтримку звільнення радника офісу президента Олексія Арестовича. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив український нардеп Олексій Гончаренко.

На думку депутатів, окрім звільнення Арестовича, влада має зробити офіційну заяву про те, що його «фантазії на військову тематику» не мають жодного стосунку до офіційної позиції офісу президента (ВП).

Крім того, депутати також хочуть звернутися до Служби безпеки України у зв’язку з нещодавніми заявами радника ВП.

«Оскільки вигадки Арестовича про руйнування будинку в Дніпрі через наші ППО — це те, що відповідає критеріям державної зради», — написав Гончаренко.

Раніше радник офісу президента України Олексій Арестович заявив, що причиною обвалення багатоповерхового будинку у Дніпрі стала робота українських засобів протиповітряної оборони. За його словами, вони збили ракету, яка пролітала над містом, але снаряд упав додому та здетонував.

Пізніше він розповів, що така версія подій, що відбулися, з'явилася завдяки його знайомому, який досі не помилявся у своїх даних. Сам же Арестович поскаржився на втому і зазначив, що дозволяє собі говорити вільно, розраховуючи, що дорослі люди «не валитимуться в істерику від певних поєднань».