Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Поради щодо захисту приватного будинку

Поради щодо захисту приватного будинку

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство
Поради щодо захисту приватного будинку Кожен хоче відчувати себе в безпеці у своєму власному житлі. Для цього люди нерідко приймають рішення купити охоронні системи для приватного будинку. Вікна з підвищеною стійкістю до злому, захисні антивандальні вхідні двері та двері гаража — це поширені способи захисту від зловмисників. Але на цьому охорона приватного будинку не закінчується.

Є також різні системи, які також називають елементами «розумного будинку», наприклад, охоронні відеосистеми по периметру приватного будинку, дротові та бездротові, з датчиками руху та інші. Які ж найкращі охоронні системи для приватного будинку, як їх вибирати, на що звертати увагу під час купівлі — розкажуть та допоможуть підібрати спеціалісти охоронної компанії Ohholding.
 

Фактори, які треба враховувати під час вибору охоронної системи

Захист будинку має бути скоригований і підібраний відповідно до можливих загроз. Тому варто звернути увагу на такі моменти:

Архітектура будівлі — її форма і розмір, бо відомо, що чим більший будинок, тим більше точок, через які злодій може проникнути до нього. Систему сигналізації має бути обрано відповідно до кількості входів, включно з дверима на терасу і балкони, які набагато легше зламати, ніж звичайні двері.

Освітлення та оточення будівлі — як освітлено і наскільки добре проглядається будівля і територія, що її оточує. 

Яка використовується огорожа — будинок має бути огороджений на таку висоту, щоб через паркан не можна було легко перестрибнути. Також потрібно подбати про те, щоб паркан не ламався. Варто купити ворота, що автоматично закриваються, а на хвіртку встановити домофон і освітлення.

Але це не всі фактори, на які треба звернути увагу. 
 

Тонкощі монтажу сигналізації

Незалежно від того, що обирати, систему має розробити професіонал, який візьме до уваги потреби та спосіб життя мешканців, допоможе вибрати додаткові рішення, які відповідають потенційним загрозам. Спеціалісти Ohholding підбирають цілий комплекс пристроїв, що містить датчики, пульт центрального управління, систему звукового оповіщення, блокування вікон і дверей та багато іншого. 

Будинок може бути захищений загалом, комплексно або частково, в будь-якому випадку фахівець допоможе обрати правильне рішення. Якщо є домашні тварини, ви можете встановити систему, яка не буде на них реагувати.