Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Арестович припустив поразку України

Арестович припустив поразку України

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Арестович припустив поразку УкраїниКолишній радник глави офісу президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович заявив, що Київ не зможе перемогти у конфлікті з Росією. З такою думкою він виступив в інтерв'ю, опублікованому на його Youtube-каналі.

Арестович підкреслив, що є екс-радником офісу Зеленського, тому тепер має право говорити все, що він захоче. Він також допустив поразки Збройних сил України (ЗСУ) у конфлікті з Росією.

"Якщо всі думають, що ми гарантовано виграємо війну, то з 14 числа перестало бути на це схоже", - заявив Олексій Арестович. 

Політик закликав уряд Зеленського прислухатися до заяв президента Польщі Анджея Дуди на Міжнародному форумі у Давосі щодо можливості швидкого зникнення України. Він також назвав найближчі місяці вирішальними для країни та нагадав про авіакатастрофу у Броварах.
 
"Вам не здається, що ми в історії, яку крутимо вже не ми?" - Наголосив Арестович. На його думку, "ситуацією в Україні зараз керують інші країни". При цьому Арестович вважає країну непереможною, допоки чиновники і політики не стали «гризтися один з одним».

Чиновник також заявив, що влада України втратила не лише шанс на перемогу у військовому конфлікті з Росією, а й внутрішньополітичний. Зокрема, Київ втратив можливість отримати повноцінну та своєчасну військову підтримку від країн Заходу, тож тепер весь український народ «ляже».