Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Генеральний прокурор України Костін оголосив трьох нових заступників

Генеральний прокурор України Костін оголосив трьох нових заступників

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Генеральний прокурор України Костін оголосив трьох нових заступниківГенеральний прокурор Андрій Костін оголосив, що його першим заступником став Олексій Хоменко, а Вікторія Литвинова та Антон Войтенко обійняли посади заступників голови відомства. Про це повідомив офіс генпрокурора у Telegram.

"Генеральний прокурор Андрій Костін представив колективу офісу генерального прокурора нового першого заступника генпрокурора та двох заступників", - сказано в заяві.
 
Уточнюється, що Хоменко був заступником генпрокурора з вересня 2022 року, а раніше обіймав посаду керівника Київської обласної прокуратури. Тепер до його обов'язків входить нагляд за дотриманням законів органами безпеки.

Згідно з заявою, Литвинова була заступником керівника спеціалізованої екологічної прокуратури. Її новим завданням стала робота щодо протидії порушенням прав людини у правоохоронній сфері та захист інтересів дітей.
 
Войтенко, який очолював Львівську облпрокуратуру, займатиметься направленням нагляду за дотриманням законів органами Державного бюро розслідувань (ДБР), а також спеціалізованої прокуратури у військовій сфері.