Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Telegraph: Лондон може віддати винищувачі Києву, якщо Росія виведе війська з України

Telegraph: Лондон може віддати винищувачі Києву, якщо Росія виведе війська з України

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Telegraph: Лондон може віддати винищувачі Києву, якщо Росія виведе війська з України Великобританія задумалася про постачання винищувачів Україні, якщо російські військові покинуть її територію, повідомляє газета The Daily Telegraph.

Видання уточнює, що на сьогодні передача Україні військових літаків не є пріоритетним завданням британського військового командування.
 
Однак, за даними джерел, це може статися в тому випадку, якщо російська армія залишить територію країни і Збройні сили України (ЗСУ) з'являться необхідність захисту кордонів за допомогою патрулювання повітряного простору.

Зазначається, що низка людей, які перебувають у керівництві британською армією, заявляють про недостатній внесок королівських ВПС та ВМС у підтримку Києва, закликаючи постачати ЗСУ більше видів озброєнь.

Раніше данські військові експерти розповіли, що танки, які західні країни планують поставити Києву, не допоможуть ЗСУ. За словами фахівців, за правильного використання техніка принесе велику користь українським військам, але змінити ситуацію не зможе.