Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Яку постільну білизну вибрати?

Яку постільну білизну вибрати?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Яку постільну білизну вибрати?Якщо ви думаєте, яку постільну білизну вибрати, це означає, що вам не байдужі здоров'я, комфорт сну та естетика спальні. Перевірте, на які аспекти звернути увагу, щоб вибір вдався. Читайте і дізнайтеся, яку постільну білизну вибрати для спальні, щоб забезпечити комфорт і зручність під час щоденного сну!


Який матеріал для постільної білизни вибрати?

Тип тканини, з якої було пошито постільна білизна для спальні, є визначальним для якості нічного відпочинку. чому Від цього залежить, чи буде забезпечений достатній потік повітря, а отже, чи не перегріємося ми під час сну. Як вибрати постільну білизну? Перш за все, з натуральних матеріалів, які пропускають повітря і таким чином обмежують надмірне потовиділення вночі.


До таких матеріалів відноситься бавовна, а також льон або шовк. З них найпопулярнішим є бавовна. Існує багато тканин, витканих з бавовняних волокон. Серед них можна виділити бавовняний сатин, перкаль, фланель, кору, дамаск, батист або трикотаж. Хоча різні типи мають дещо різні властивості, їх спільним є те, що вони дихаючі та м’які.

 

Яку постільну білизна вибрати для спальні в залежності від стилю інтер'єру?

Постільна білизна повинна гармонійно вписуватися в стиль, в якому була оформлена спальня. Яке постільна білизна вибрати для спальні, щоб воно відповідало стилю інтер’єру? Якщо ви мрієте про вишуканий і сяючий стиль гламур, вибирайте постільну білизну з бавовняного сатину. Атласне переплетення надає матеріалу елегантний блиск і ідеально відповідає гламурній естетиці. Шовк підійде так само добре, але це рішення буде набагато дорожче. Найчастіше вибирають приглушені кольори, але можна вибрати і інтенсивні кольори, які контрастують з фоном кімнати.

 

Яку постільна білизна вибрати для спальні в прованському і скандинавському стилі? Якщо вас захоплює ідилічна, святкова атмосфера Провансу, ідеальна для відпочинку, вдалим вибором буде пастельна однотонне постільна білизна, прикрашена ніжною оборкою, або постільна білизна з квітковим малюнком. Має бути з натурального матеріалу. Багато схожості з цим стилем також можна знайти в сільському стилі. З іншого боку, для тих, хто хоче привнести в свій інтер’єр скандинавський стиль, рекомендуємо прості підодіяльники з геометричним малюнком. Рекомендуються спокійні кольори. Також ефектно буде виглядати виразне поєднання білого і чорного.

 

Скандинавський стиль багато в чому натхненний природою, тому матова постільна білизна з бавовни тут чудово впорається. Геометричні візерунки також підходять для грубих індустріальних інтер’єрів. У спальнях, оформлених в дусі мінімалізму, можна використовувати однотонне основне постільна білизна.

 

Якісна постільна білизна від перевірених виробників

На ринку представлено безліч виробників текстилю, в асортименті яких є постільна білизна. Який вибрати? Звичайно, перевіреної, тобто такої, яка робить акцент на якість, шиє постільну білизну з матеріалів від перевірених і сертифікованих постачальників. Найвідомішим знаком безпеки для текстилю та текстильних виробів є OEKO-TEX STANDARD 100. Товари, позначені цим сертифікатом, перевірені на вміст шкідливих для організму людини речовин. Наявність сертифікату означає, що постільна білизна, яка безпосередньо контактує зі шкірою, безпечна для здоров’я.


Як вибрати постільну білизну, щоб розмір відповідав ковдрам і подушкам?

Розмір постільної білизни також є дуже важливим критерієм при її виборі. Як правило, спочатку ми купуємо пухові ковдри та подушки, розміри яких відповідають нашим потребам, а потім підбираємо до них наволочки. Тому постільна білизна має бути добре підібрана до розмірів наявних у нас ковдр і подушок, щоб ліжко виглядало естетично. Їх ширину і довжину ви можете перевірити на упаковці або виміряти самостійно. Купуючи постільну білизну, пам'ятайте, що зазвичай виробники вказують спочатку ширину, а потім довжину. Є багато розмірів, і хоча є кілька стандартних, вам не складе труднощів знайти менш поширені, якщо у вас менш поширений розмір ковдри.


Сподіваємося, наші поради допоможуть вам визначитися з вибором постільної білизни. А вибрати дійсно є з чого - виробники пропонують нам дуже широкий спектр можливостей!