Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Гончаренко заявив про можливу відставку міністра оборони України Резнікова

Гончаренко заявив про можливу відставку міністра оборони України Резнікова

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Гончаренко заявив про можливу відставку міністра оборони України Резнікова Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко заявив про можливу відставку міністра оборони України Олексія Резнікова. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.
 
«Можу підтвердити, що є активні розмови про те, що Резніков може очолити Мін'юст. Хто стане головою міністерства оборони замість Резнікова, поки що незрозуміло», — розповів депутат.

Частина джерел спростовує інформацію про відставку глави Міноборони, а інші підтверджують. Як уточнюється, дехто вважає, що Резніков може стати міністром юстиції.
 
Одне з джерел видання назвало голову оборонного відомства важливою фігурою і додало: «Це близька до [глави офісу президента України Андрія] Єрмака людина, через яку влада контролює процеси у військовій сфері. (…) Рєзніков — ефективний комунікатор із США».

1 лютого Кабмін України звільнив керівництво Державної митної служби республіки. Гончаренко зазначив, що з посад усунули виконувача обов'язків голови відомства В'ячеслава Демченка, а також його заступників Олександра Щуцького та Руслана Черкаського.