Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Politico: Україні повідомлять про неможливість швидкого вступу до ЄС під час саміту у Києві

Politico: Україні повідомлять про неможливість швидкого вступу до ЄС під час саміту у Києві

Категорія: Головне, Політика
Politico: Україні повідомлять про неможливість швидкого вступу до ЄС під час саміту у Києві Лідери Європейського союзу (ЄС) збираються повідомити Україну про неможливість швидкого вступу до складу об'єднання під час саміту у Києві. Про це у середу, 1 лютого, повідомляє Politico із посиланням на проект заяви.

Зазначається, що в документі зазначаються лише розпливчасті гарантії розвитку процесу вступу України до ЄС після того, як буде досягнуто всіх етапів, встановлених союзом.

«ЄС ухвалить рішення про подальші кроки, коли всі умови, зазначені у висновку комісії, будуть повністю виконані. Україна наголосила на своїй рішучості виконати необхідні вимоги, щоб якнайшвидше розпочати переговори про вступ», — йдеться у проекті.

Раніше високопоставлений представник ЄС у Брюсселі анонсував, що 3 лютого відбудеться саміт щодо вступу України до Євросоюзу та обговорення «мирного плану» українського президента Володимира Зеленського.

При цьому раніше джерело в делегації однієї з європейських країн заявило, що лідери Євросоюзу не обіцятимуть Україні прискорений процес вступу до складу спільноти.