Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » "Це для мене новина". Резніков прокоментував повідомлення про свою швидку відставку

"Це для мене новина". Резніков прокоментував повідомлення про свою швидку відставку

Категорія: Головне, Політика
"Це для мене новина". Резніков прокоментував повідомлення про свою швидку відставку Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю виданню "Факти ICTV" сказав, що ні президент, ні прем'єр-міністр не пропонували йому очолити Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, і що він відмовився б, якби отримав таку пропозицію.

"Про Мінстратегпром я чую вперше. Я хочу сказати як юрист, що такої процедури переведення всередині уряду з міністра на міністра не існує - це рішення парламенту може бути лише за поданням прем'єр-міністра, якщо це не посада МОУ чи МЗС", - сказав Резніков.

"Якби раптом мені така пропозиція надійшла б від президента України чи прем'єр-міністра, то я відмовився б від неї, бо не маю експертизи, яка б дозволяла мені якісно бути міністром Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Тому я думаю, що це помилка", – додав український міністр оборони.

Раніше кілька депутатів Верховної Ради повідомили, що міністра оборони України Олексія Резнікова буде звільнено, і його посаду може обійняти нинішній керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.