Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Оздоровлення та відпочинок в Східниці: жилий фонд, напрямки лікування, дитячий відпочинок

Оздоровлення та відпочинок в Східниці: жилий фонд, напрямки лікування, дитячий відпочинок

Категорія: Позиція » Статті » Вікно у світ

Оздоровлення та відпочинок в Східниці: жилий фонд, напрямки лікування, дитячий відпочинок Східниця – чудове місце як для активного, так і спокійного відпочинку. В цьому тихому селищі можна зміцнити здоров’я, відновити запас сил та енергії, цікаво провести час. Який жилий фонд для відпочиваючих є в цьому куточку Карпат? Які захворювання лікують в Східниці?


Де можна зупинитись гостям Східниці?

Найбільш популярним серед гостей селища вважається оздоровчий туризм, не тільки відвідування спа-комплексів, а й лікування. Основою оздоровчих процедур є унікальні цілющі мінеральні води, озокерит та чисте гірське повітря. Сюди приїздять люди з різних куточків України аби зміцнити імунітет та поправити здоров’я в цілому.


Плануючи відпуску в Східниці, необхідно визначитись з метою поїздки, оскільки гостям запропоновано широкий перелік закладів для проживання:


  • Оздоровчо-лікувальні комплекси та санаторії – «Стожари», «Зелений Бір», «ТуСтань». Заклади пропонують оздоровчі процедури відпочиваючим, комфортабельні номери, харчування та багато інших послуг.
  • Спа-готелі, такі як «Київська Русь» в Східниці, «Санта-Марія». В таких комплексах можна пройти лікувальний курс, косметичні процедури, спа-тури, насолодитись спа-центром. Також, в більшості оздоровчих закладів є власні бювети з мінеральними водами. Так, в готелі «Респект» в Східниці є 4 джерела з мінеральними водами №2С, №5, №6, №13.
  • Вілли, міні-готелі, котеджі, приватний сектор – це чудові варіанти для тих, хто бажає просто відпочити, до того ж ціни на проживання нижче, ніж в санаторіях.

 

Основні напрямки та процедури санаторного лікування

Медичні бази готелів  лікують захворювання різних профілів:

  • Гастроентерологічний. Рекомендовані заклади – «ДіАнна», спа-готель «Респект» в Східниці;
  • Урологічний. Санаторій «Зелений Бір» та «Стожари» лікують хвороби цього напрямку;
  • Нервової та серцево-судинної систем. Рекомендовані комплекси – «Санта-Марія», «Три Сини та Донька» 4*;
  • Дихальної системи. Рекомендовані  заклади – «ДіАнна», «Санта-Марія»;
  • Опорно-рухового апарату. Рекомендовані заклади – «ТуСтань», «Три Сини і Донька» 5*.

В оздоровчих цілях проводять різноманітні види процедур: озокеритотерапія, інгаляції, галотерапія, озонотерапія, електрофорез, душ Шарко, фітотерапія, ванни, гідролазерні зрощення, тубус-кварц та багато інших. Для покращення ефекту процедур лікарі призначають курс вживання мінеральних вод, дієтичне харчування, спортивні заняття та прогулянки мальовничими вуличками Східниці.

 

Особливості дитячого відпочинку в Східниці

Більшість лікувально-оздоровчих комплексів селища пропонують безкоштовне проживання для дітей віком до 6 років, дитяче меню, дитячі кімнати та майданчики на свіжому повітрі. Разом з дітьми можна відвідати цікаві екскурсії містом або піти в похід в гори для збирання грибів в супроводі гіда.

 

Готель «Київська Русь» в Східниці пропонує відвідати дитячий клуб. В ньому дитина може знаходитись, поки батьки відпочивають або проходять лікувальні процедури. За дітьми наглядають досвідчені вихователі, а аніматори проводять цікаві ігри, конкурси, майстер-класи з рукоділля. Весь необхідні ігрові приладдя надає клуб.