Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Трамп виступив проти «вливання мільярдів» в Україну

Трамп виступив проти «вливання мільярдів» в Україну

Категорія: Головне, Політика
Трамп виступив проти «вливання мільярдів» в Україну Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що у разі обрання президентом насамперед зателефонує президентам Росії та України Володимиру Путіну та Володимиру Зеленському. Він упевнений, що зможе врегулювати конфлікт протягом доби. Колишній глава держави виступив проти продовження політики багатомільярдної підтримки України.

«Я тієї ж ночі, як дізнаюся про свою перемогу, подзвоню двом людям – Зеленському та Путіну – і скажу їм: "Нам треба зустрітися". Я гарантую, що зможу все врегулювати... Ми укласти угоду протягом 24 годин»,— сказав Трамп на мітингу у Флориді.

На думку 45 президента США, не можна продовжувати «вливати мільярди, сотні мільярдів доларів» в Україну. На його думку, це відволікає врегулювання конфлікту.

США напередодні, 20 лютого, оголосили про новий пакет допомоги Україні на $460 млн. Підтримку було анонсовано у день візиту президента США Джо Байдена до Києва. За словами американського президента, союзники погодили для України постачання 700 танків, понад 1 тис. бронемашин та 2 млн артилерійських боєприпасів.