Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Українська розвідка назвала кілька можливих цілей весняного контрнаступу української армії

Українська розвідка назвала кілька можливих цілей весняного контрнаступу української армії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Українська розвідка назвала кілька можливих цілей весняного контрнаступу української армії Українська армія буде готова до нового контрнаступу цієї весни. Таку думку висловив заступник начальника Головного управління розвідки міноборони України Вадим Скибіцький, повідомляє німецьке видання Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Він зазначив, що конкретний момент початку контрнаступу залежатиме від низки чинників, у тому числі від постачання західної зброї.

Однією з головних стратегічних цілей нового контрнаступу, за словами Скибицького, стане спроба "вбити клин у російський фронт на півдні між Кримом і материковою частиною Росії".

Основною метою анонсованого контрнаступу Скибицький назвав звільнення "всіх окупованих територій України, включаючи Крим".

"Ми зупинимося лише тоді, коли відновимо країну в межах 1991 року. Це наше послання Росії та міжнародній спільноті", - наголосив він.

Скибицький також не виключив, що українська армія завдаватиме ударів по складах зброї на території Росії, зокрема в Білгородській області.

"Звідти завдаються атаки на Україну", - заявив заступник начальника ГУР.