Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Обладнання для автоматизації торгівлі від ID-SHOP

Обладнання для автоматизації торгівлі від ID-SHOP

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші
Обладнання для автоматизації торгівлі від ID-SHOP Термінали збору даних (ТЗД) незамінні там, де треба якісно та в мінімальні терміни провести інвентаризацію, тобто в торговельних точках, супермаркетах, на транспортних службах доставки тощо. Від специфіки роботи цих пристроїв залежать, зручність, точність і швидкість обліку, а також рівень задоволеності клієнтів.  Для продуктивної роботи в будь-яких умовах потрібен надійний постачальник ТЗД — такий, як магазин обладнання для автоматизації ритейлу ID-SHOP, де ви можете придбати все необхідне.
 
 

Чому варто купити ТЗД в ID-SHOP

У магазині ID-SHOP ви знайдете не тільки великий вибір терміналів для збору даних, а й побутові та настільні принтери для етикеток і чеків, сканери штрих-кодів, POS-термінали та інше необхідне обладнання для роздрібної та гуртової торгівлі. Клієнти обирають цей магазин за численні переваги:

  • якісні консультації щодо вибору та купівлі обладнання для автоматизації;

  • на 100% оригінальна продукція, що має велику кількість позитивних відгуків;

  • докладні описи та достовірні характеристики товарів на основі даних виробника;

  • можливість придбати стартові комплекти за прийнятною ціною для роботи зі службами доставки;

  • сервісний центр, у якому можна отримати послуги з ремонту придбаної в магазині техніки для торгівлі;

  • регулярні акційні пропозиції, що дають бізнесу можливість заощаджувати на поточних витратах;

  • безкоштовна доставка зі Львова в будь-які міста та селища України.

 

Асортимент і умови оформлення замовлення

Магазин обладнання для автоматизації ритейлу ID-SHOP пропонує сучасне обладнання від провідних світових виробників, серед яких компанії Newland, Zebra, Speedata, Honeywell, CipherLab, Urovo, ASAP POS, Tysso та інші. Усі пристрої мають сертифікати й відповідають сучасним вимогам ведення роздрібної та гуртової торгівлі на підприємствах будь-якої форми власності. 


Ми зацікавлені в тому, щоб підібрати рішення, яке допоможе вам підвищити ефективність праці, витрачати менше часу на облік товарів, зручно користуватися пристроями в будь-яких умовах — від невеликих торговельних точок до гіпермаркетів та логістичних центрів.


Обладнання для автоматизації торгівлі від ID-SHOPЩоб придбати термінали збору даних (ТЗД) або будь-яке інше обладнання для торгівлі та обліку, зверніться до менеджера нашої компанії в онлайн-чаті на сторінках сайту чи за контактними номерами +38 067 242 25 07 та +38 063 714 51 20.