Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чому варто жити в Оболонському районі?

Чому варто жити в Оболонському районі?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Чому варто жити в Оболонському районі? Оболонський район густонаселений, проживає тут понад 10% від всього населення столиці. Оболонський район славиться своїми зеленими скверами, алеями та парками. Все добре у цьому мальовничому районі, крім одного - дороги та тротуари. Мешканці постійно скаржаться, що саме тут найгірші дороги серед всього Києва.

Переваги проживання в Оболонському районі

Оболонь має безліч переваг, що обґрунтовують популярність цього місця серед молодих сімей:

  • Безпека;

  • Комфорт. Тут майже круглий рік є гаряча та всі комунікації;

  • Велика кількість місць для відпочинку - Оболонська набережна та сучасні парки.

  • Вигідне місце розташування біля води;

 

 

Між станцією метро Оболонь та Мінська два великих ТРЦ Dream та Obolon Smart Plaza.

 

 

«Оболонські липки» новий район, який зведений не так давно. Тут є все - комфортні котеджі, таунхауси, новобудови та гольф-клуби. 

Мінський масив

Комфортний спальний район де є все для комфортного життя. 

 

Попри те, що до найближчого метро досить далеко, тут добре розвинена інфраструктура і наземним транспортом досить зручно переміщатись по місту. 

 

Зокрема зручно добратися наземним транспортом до станцій метрополітену Мінська та Оболонь. Близько району ходить трамвай, яким можна доїхати в мальовничу Пущу Водицю.

Вишгородський масив

Вишгородський масив знаходиться між вулицею Пріорською та площею Тараса Шевченка. Масив має досить велику площу - понад 100 гектарів.

Район багатий на інфраструктуру - школи, дитячі садочки, магазини, аптеки, кафе, парки та алеї.

Пуща-Водиця 

Мікрорайон, який підійде тим, хто хоче бути ближче до природи, яка тут дуже чаруюча. Доїхати в цей район можна трамваєм, який прямує лісом та закінчується в парку «Пуща-Водиця».


Тут досить погано розвинена інфраструктура, тому місцевим жителям на закупи доводиться вирушати в сусідні мікрорайони міста. Громадським транспортом доїхати до міста можна автобусами або трамваєм.

 

 

Щодо новобудов, то тут будується кілька сучасних ЖКВартість на новенькі квартири досить не висока, тому це вдале місце для інвестиції, бо місцевість тут казкова.

Пріорка

Місцевість розташована одразу і в Оболонському районі, і в Подільському. Безпечний, спокійний та тихий район - ідеальний для молодих сімей з дітьми. Інфраструктур юа району досить розвинена, багато магазинів, супермаркетів та салонів краси. За 15 хвилин від району ТРЦ «Караван» та «Dream».


 

Гарно розвинена інфраструктура, відмінна транспортна розв’язка, природний осередок серед бурхливого міста з зеленими парками та водоймами - все це робить район привабливим для покупки нерухомості.


 

https://kievhome.com.ua/uk/