Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Стало відомо про відміну бою Ф'юрі та Усика

Стало відомо про відміну бою Ф'юрі та Усика

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Стало відомо про відміну бою Ф'юрі та УсикаМенеджер боксера Олександра Усика Егіс Клімас повідомив про відміну поєдинку українця з британцем Тайсоном Ф'юрі. Його слова наводить у Twitter журналіст Майкл Бенсон.

Як стало відомо, запланований на 29 квітня бій не відбудеться через умови команди Ф'юрі. "Не важливо, наскільки Вусік пішов на компроміс, йому все одно висували нові вимоги", - заявив Клімас. Він зазначив, що український боксер сподівається повернутись на ринг для обов'язкового захисту титулу влітку.

Переговори про поєдинок Усіка та Ф'юрі йшли з осені 2022 року. Промоутер українця Олександр Красюк зазначав, що вони затягувалися через суперечки щодо винагороди.

В активі Ф'юрі 33 перемоги, одна нічия та жодної поразки. Він володіє чемпіонським поясом у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

На рахунку Усіка 20 перемог у 20 поєдинках. Він утримує чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Міжнародної боксерської організації (IBO) та WBA Super у надважкій вазі.