Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Троє людей загинули на Київщині внаслідок нічної атаки дронів

Троє людей загинули на Київщині внаслідок нічної атаки дронів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Події
Троє людей загинули на Київщині внаслідок нічної атаки дронів Внаслідок нічної атаки дронами на Київщині пошкоджено цивільний об'єкт, зараз відомо про трьох загиблих та семеро поранених, інформація уточнюється, повідомляє обласна військова адміністрація у своєму телеграм-каналі, - пишуть Запорізькі Вісті.

Йдеться про місто Ржищів у Київській області, повідомляється про руйнування двох гуртожитків та адміністративної будівлі. На місці працюють поліція, рятувальники та інші екстрені служби, які постраждали надають допомогу, заявили в адміністрації. Пожежу локалізовано.

Раніше голова міської військової адміністрації Сергій Попко повідомляв, що всі цілі, виявлені вночі у повітряному просторі навколо міста, були знищені. За попередніми даними, Київську область та інші регіони України атакували російські дрони. Український генштаб заявив, що всього було запущено 21 безпілотника, 16 з них було збито.

В Одесі напередодні увечері ракета потрапила до житлового будинку. Повітряні сили України заявили, що ППО збило над Одеською областю дві авіаційні ракети Х-59, випущені російськими винищувачами. Глава офісу президента Андрій Єрмак повідомляв, що пошкоджено триповерховий будинок на території монастиря.