Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Нічні обстріли України: щонайменше п'ять загиблих

Нічні обстріли України: щонайменше п'ять загиблих

Категорія: Головне, Події
Нічні обстріли України: щонайменше п'ять загиблихЗа інформацією Сил оборони та безпеки України, жертвами нічних ударів з боку Росії стали п'ятеро людей, ще 25 поранено.

Як інформує Military Media Center, минулої доби російські війська обстріляли територію восьми українських областей. На удари з різних видів озброєння (міномети, танки, артилерія, РСЗВ, ЗРК "С-300", БПЛА "Ланцет", тактична авіація) зазнали 132 населені пункти, було вражено понад 60 об'єктів інфраструктури, повідомляють сили оборони.

Двоє цивільних було минулої доби вбито на Донеччині, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 25 березня росіяни вбили двох мешканців Донбасу: у Північному та місті Часів Яр. Ще одна людина в області отримала поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі", - написав він у своєму телеграм-каналі в неділю.

Також обстріли впродовж минулої ночі зазнали поселень у Дніпропетровській, Сумській, Харківській та Херсонській областях України.