Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Переваги нестандартного торгового обладнання

Переваги нестандартного торгового обладнання

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Переваги нестандартного торгового обладнанняРинок торговельного обладнання пропонує власникам роздрібних торгових точок широкий асортимент обладнання. В основному, асортименти складені з типових рішень, які мають свої плюси: низьку вартість, швидкість установки, адаптованість під певні товарні групи.


Комерційні меблі, виготовлені на індивідуальне замовлення, коштують дорожче, але є потужним маркетинговим інструментом, що мотивує на покупку.


Особливості нестандартного комерційного обладнання

Індивідуальний проєкт для конкретного магазину або торгової мережі розробляється при обмеженій площі приміщення, в якому не стануть типові меблі, за необхідності створити ексклюзивний дизайн.

 

Найчастіше на замовлення виготовляються торгові острівці, рецепції, вітрини. Особливості індивідуальних проєктів:

  • наявність у конструкції елементів, що впливають на підвищення збуту продукції: яскравої рекламно-інформаційної зони, зручних полиць для презентації викладки, LED-панелей, дисплеїв та ін.;
  •  облік специфіки товарів, що продаються. Деякі торгові острівці обов'язково повинні містити прозорі стелажі, інші – мати відкриті полиці;
  • унікальний, іміджевий дизайн.

 

Виготовлення на замовлення забезпечує відмінність торгових меблів від обладнання конкурентів, з одного боку, формує імідж певної компанії у покупців, з іншого. Обидва фактори позитивно впливають на ефективність бізнес-процесів.

 

Переваги індивідуальних рішень

Несерійні вітрини, торгові острівці вирішують важливі завдання:

  • підкреслюють всі переваги та приховує недоліки приміщення;
  • забезпечують раціональне використання площі;
  • залучають покупців, які не збиралися купувати, але зацікавилися стильним оформленням;
  • створюють зручні умови для роботи персоналу;
  • ефектно представляють позитивні якості продукції, що реалізується.

У сукупності переваги нестандартних меблів підвищують імідж компанії, забезпечують зростання продажів, обхід конкурентів, комерційний успіх.

 

Компанія Slon Factory пропонує ексклюзивне виготовлення меблів для торгових точок. Послуга включає розробку дизайн-проєкту з урахуванням усіх вимог, особливостей торгівлі та приміщення, підбір матеріалів, виготовлення торгових вітрин, острівців, стійок ресепшн, торгових прилавків, інших торгових меблів, встановлення на об'єкті та післяпродажний сервіс.

 

Ми використовуємо МДФ, ДСП, скло, алюмінієвий профіль, дзеркала, надійну фурнітуру, застосовуємо у конструкції сучасні технології, трендові рішення.

 

Готові вироби відповідають вимогам часу та конкретному бізнес-завданню.