Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Жіноча футболка - як правильно вибрати?

Жіноча футболка - як правильно вибрати?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Жіноча футболка - як правильно вибрати? Футболка є базовим елементом жіночого гардеробу. Напевно у вашому гардеробі є не одна футболка. На що ви звертаєте увагу, купуючи футболки? Вибираючи цей вид одягу, варто враховувати кілька моментів. Завдяки цьому ви неодмінно зможете вибрати стильну і модну футболку, в якій будете виглядати чудово. Отже, як вибрати правильну футболку?

 

Жіночафутболка - який розмір вибрати?

Головне, на що варто звернути увагу при покупці футболки - це її розмір. Вдало підібрана футболка допоможе вам сформувати фігуру. Завдяки йому ви приховаєте недоліки фігури і підкреслите її достоїнства. Пам'ятайте, що правильна футболка не повинна бути занадто вільною або облягати. Занадто вільні жіночі футболки з принтом можуть змусити вас виглядати неохайно. З іншого боку, занадто обтягуюча модель дозволить почуватися в футболці «молодшої сестри». Купити жіночу футболку в Україні можна на сайті wem.ua. Вибираючи футболку, також зверніть увагу на її довжину рукава. Рукав не повинен виходити за середину плеча.


Якість матеріалу

Окрім розміру, надзвичайно важливим є тип і, перш за все, якість матеріалу, з якого виготовлена ​​футболка. Зазвичай якість тканини залежить від ціни футболки. Хороша футболка не може бути дешевою. Вища ціна означає вищу якість бавовни, яка використовується для її виробництва.


Що стосується самого матеріалу, то футболки зазвичай шиють з уже згаданої бавовни. Як правило, на етикетці футболки ви знайдете інформацію про те, що вона виготовлена ​​з 100% бавовни, хоча моделі з бавовни з додаванням інших тканин, наприклад, еластану, також є хорошим вибором, завдяки чому вони набувають еластичності. Найкраща якість бавовни - єгипетська (волокна ELS - Extra Long Staple) і Prima Cotton, брендова жіноча футболка з цими позначками – це одяг найвищого классу.

 

Який виріз на сорочці?

Ще одна важлива річ, на яку варто звернути увагу при покупці чоловічої футболки - це її декольте. Футболки не повинні мати занадто великий виріз, адже жінки в таких виглядають набагато краще. Варто зупинитися на класиці. Стандартним вибором є круглий виріз, який добре виглядає на жінках будь-якої фігури. V-подібні вирізи, навпаки, краще виглядають у футболках, що облягають тіло. Цей виріз витягує силует.


Жіночафутболка - якого кольору?

Купуючи футболку, також зверніть увагу на її колір. Найбільш універсальним рішенням є біла або чорна футболка. Ви можете використовувати його в будь-яких стилях: як на кожен день, так і для більш елегантних і офіційних випадків. Однак пам’ятайте, що не варто одягати модель, яка посіріла. Чорні, білі, а також темно-сині, зелені або сірі футболки добре виглядають з джинсами і тканинними брюками.