Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США тренер з метання списа зайнялася сексом із 17-річним учнем і була арештована

У США тренер з метання списа зайнялася сексом із 17-річним учнем і була арештована

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
У США тренер з метання списа зайнялася сексом із 17-річним учнем і була арештована 26-річна вчителька фізкультури та тренер з метання списа Ханна Март зі штату Пенсільванія, США, була заарештована за секс із 17-річним учнем. Про це повідомляє The Morning Call.

Слідство встановило, що жінка зблизилася з підлітком під час занять із метання списа. У ніч на 22 травня 2021 року вона надіслала школяреві повідомлення із запрошенням до себе додому. Коли учень приїхав, Март зайнялася сексом із ним, причому саме вона стала «ініціатором контакту», йдеться у прес-релізі прокуратури округу.

Пізніше школяр розповів поліції, що стосунки з тренером тривали до жовтня 2022 року. На допиті Март зізналася у зв'язку із неповнолітнім. Її звинуватили у сексуальній експлуатації підлеглої особи та сексуальному насильстві з боку працівника сфери фізичної культури.

Март постала перед судом у четвер, 13 квітня, щоб вислухати обвинувальний висновок. Пізніше жінку звільнили під заставу 75 тисяч доларів.
 
«Довірчі відносини між спортсменом, батьками спортсмена та тренером можуть бути дуже вразливими. Зловживання цими відносинами показує кричущу зневагу тренера до благополуччя тих, кого він тренує, і насамперед до закону», — каже окружний прокурор.

Раніше повідомлялося, що у США колишню шкільну вчительку засудили до десяти років в'язниці за секс із учнем. Після арешту вчителька заперечувала свою причетність до злочинів, проте пізніше зізналася у сексуальному контакті з підлітком в обмін на зняття інших звинувачень.