Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Промоутер Усика висловився про організацію супертурніру в Саудівській Аравії

Промоутер Усика висловився про організацію супертурніру в Саудівській Аравії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Промоутер Усика висловився про організацію супертурніру в Саудівській Аравії Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олександра Усика, висловився про проведення супертурніру у Саудівській Аравії. Слова Красюка наводить BT Sport.
 
Промоутер висловив упевненість у тому, що влаштувати подібне змагання можливо. Він зазначив, що організатори без зусиль зможуть підписати договір на поєдинок з Усіком, а також британцем Ентоні Джошуа та американцем Деонтеєм Уалдером.
 
«Під питанням залишається лише один момент. Це непроста людина (Тайсон Ф'юрі), яка вестиме свою гру і намагатиметься вичавити для себе стільки грошей, скільки зможе», — заявив Красюк.

14 квітня стало відомо, що у грудні 2023 року у Саудівській Аравії планують організувати турнір за участю чотирьох боксерів.
 
"Призначено три бої: Ф'юрі проти Усика, Уайлдер проти Джошуа і два переможці цих боїв зустрінуться один з одним", - пояснив англійський бізнесмен Саймон Джордан.

29 квітня Ф'юрі мав провести бій з Усиком, проте 22 березня було оголошено про відміну бою. Спортсмени не змогли домовитись про розподіл гонорарів.

В активі Ф'юрі 33 перемоги, одна нічия та жодної поразки. На рахунку Усіка 20 перемог у 20 поєдинках.