Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Стали відомі подробиці зустрічі Мессі з гравцями «Барселони»

Стали відомі подробиці зустрічі Мессі з гравцями «Барселони»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Стали відомі подробиці зустрічі Мессі з гравцями «Барселони»Стали відомі подробиці зустрічі аргентинського нападаючого «Парі Сен-Жермен» Ліонеля Мессі з гравцями «Барселони» Серджі Бускетсом та Жорді Альбою. Про це під час трансляції на стрімінговому сервісі Twitch повідомив журналіст Жерар Ромеро.

За інформацією Ромеро, під час вечері футболісти обговорювали плани на майбутнє у клубі. Зазначається, що у разі повернення Мессі Бускетс із високою ймовірністю підпише новий контракт із «Барселоною». Чи залишиться в клубі Альба, поки що невідомо.

23 квітня sport.es повідомив, що аргентинець прилетів до Барселони та зустрівся з колишніми партнерами по команді. 20 квітня з'явилася інформація, що каталонська команда хоче підписати форварда на один чи два роки.

Мессі підписав контракт із ПСЖ у серпні 2021 року, він розрахований до червня 2023-го з опцією продовження на один сезон.
 
До цього форвард протягом усієї кар'єри виступав за «Барселону», у складі якої десять разів вигравав чемпіонат Іспанії та чотири рази перемагав у Лізі чемпіонів.