Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Збирають всі! На дрони для ЗСУ збирають ресторани та служби доставки їжі

Збирають всі! На дрони для ЗСУ збирають ресторани та служби доставки їжі

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство
Збирають всі! На дрони для ЗСУ збирають ресторани та служби доставки їжіВся країна об’єдналась в опорі російській агресії. Мрія одна на всіх – наблизити перемогу. Але мріяти недостатньо, потрібно діяти. Як ресторанний бізнес України допомагає ЗСУ – у нашому матеріалі. 
 

Ресторанний бізнес переживає складні часи 

Економічно найскладніше під час війни доводиться виживати сфері послуг та розваг, ресторанному бізнесу. Українці відмовляються від розваг та походу у кафе через різні причини – через скорочення доходів, наявного стереотипу, що не час радіти життю, поки інші ризикують собою. 


І якщо перша причина об’єктивна, то друга – шкідлива. Відмовляючись від десерту чи ранкової кави, ви сповільняєте розвиток економіки. Заклади закриваються, персонал втрачає роботу, а турбота про безробітних лягає на плечі державі. Погодьтесь, буде краще, якщо ресторан працюватиме, буде виплачувати зарплатню та платити податки у державний бюджет України. 


Якщо ви хочете підтримати ресторанний бізнес – не відмовляйтесь від звичних п’ятничних суші чи десерту у суботній ранок. Так ви дозволите закладам працювати, надавати співробітникам роботу та можливість отримувати зарплатню та підтримувати українську економіку. А економічний фронт також дуже важливий. 

 

Заклади волонтерять, готують для армії та збирають на дрони

Однак українські ресторатори не лише продовжують працювати на економічному фронті, але й допомагають військовим. Ресторани першими почали годувати армію, відкривши свої кухні 24 лютого 2022 року. Тоді, у перші дні війни, вони буквально стали єдиними, хто міг забезпечити бійців та переселенців, що тікали від обстрілів, гарячими обідами. А ще такі дії надихали інших не втрачати оптимізму та знайти свій спосіб допомагати армії та країні у міру своїх можливостей. 

 

Ще один напрямок допомоги – донати. Приміром, служба доставки суші від мережі «Сушія»  (суши Киев) перерахувала у Благодійний фонд Сергія Притули 600 тисяч гривень. Збір був цільовим, разом із ще двома мережами – il Molino та Tbiliso, та сумарно склав 1 мільйон гривень. На цю суму будуть закуплені спеціальні потужні дрони для розвідки артилерії. А артилеристи влаштують потужну бавовну окупантам.  Тому якщо ви хочете купить суши Винница то майте на увазі, що ваша покупка наближає перемогу.

 

Це був далеко не перший донат від «Сушія» і не останній. За заявою керівництва мережі, підтримка ЗСУ триватиме до повної перемоги над ворогом. І дуже надихає, що така соціальна відповідальність зі сторони бізнесу вже стали звичною практикою в Україні. Так переможемо!